Landstinget i Östergötland

Forsknings- och utvecklingsenheten för närsjukvården i Östergötland

Forsknings- och utvecklingsenheten för närsjukvården är en stödenhet i Region Östergötland. Genom att handleda och utbilda i forsknings- och utvecklingsprocessens olika delar inspirerar och stöttar forskarutbildade handledare i arbetet med att utveckla och förbättra vårdverksamheten. På uppdrag av närsjukvårdsledningen utförs kartläggningar, utvärderingar och samordningsuppgifter som rör hela eller delar av regionen. FoU-enhetens arbete utgår från närsjukvårdens FoU-strategi.

FoU-strategi NS 2014-2016

Verksamhetsplan 2016

Har ni en idé om hur vården kan förändras på er arbetsplats eller är det något som ni är speciellt intresserad av och skulle vilja fördjupa er i. Kanske har någon funderat på att börja forska?

FoU-enheten kommer gärna ut till din arbetsplats och informerar om  forskning och vad vi kan hjälpa till med.

FoU-enheten för närsjukvården
S:t Larsgatan 9D