Strategi för vårddokumentation i Region Östergötland

Strategi för vårddokumentation i Region Östergötland
Administrativ riktlinje
Ledningsstaben (LednStab)
Vårddokumentation, dokumentation, patientjournal, journalföring, Cosmic, sökord, termer, terminologi, e-hälsa, nationellt fackspråk för vård och omsorg, nationell informationsstruktur, patientsäkerhet, utdata, Verksamhetsrådet.
2012-06-12
Ledningsstaben
Användare och förvaltare av Region Östergötlands IT-stöd för hälso- och sjukvård
2020-11-01
Sara Carlsén, projektledare. Helen Fredriksson, verksamhetsutvecklare. Pär Holgersson, projektledare. Tua Holm, verksamhetsutvecklare. Lotta Saleteg, vårdstrateg ledningsstab LiÖ. Sanna Åsberg, konsult Fodina Language Technology/ITC.
Martin Magnusson, Objektägare Patientjournalen, utvecklingschef LiÖ, landstingsledningen. Bo Orlenius, Objektägare Patientjournalen, vårddirektör Vrinnevisjukhuset, landstingsledningen.
RS 2016-00834
Alla