Nätverksträff för ergonomer

Arbets- och miljömedicin (AMM) för Östergötlands, Jönköpings och Kalmar län inbjuder till nätverksträff och ergonomisk workshop.

Torsdagen den 24 januari 2019, Arbetsmiljöverket Region Öst, Wallenbergs Gata 4, Linköping (Mjärdevi). Inledning med lunch kl. 11.30, avslut kl. 16.30.
Vinterbild

Arbets- och miljömedicin i Linköping anordnar regelbundet nätverksträffar för olika professioner som arbetar inom företagshälsovården eller liknande verksamhet. På denna nätverksträff bjuder vi in ergonomer. Du får ta del av aktuell arbetsmiljöforskning och hur vi kan tänka kring begreppet "co-production" i arbetslivet". Arbetsmiljöverket presenterar vilka inspektioner med ergonomisk inriktning som är i fokus nu. Vi presenterar också resultat från några studier som genomförts i våra regioner. Under träffen finns utrymme att diskutera och lyfta "frågor och fall från praktiken".

Presentationer under eftermiddagen hålls av Kristina Areskog, docent och fysioterapeut från Jönköping Academy, Charlotte Wåhlin, ergonom och forskare från Arbets- och miljömedicin, samt Annegret Ellinger och Jan Henriksson, arbetsmiljöinspektör och ergonom från Arbetsmiljöverket, Region Öst.

Målgrupp: Ergonomer verksamma inom företagshälsovården eller likande verksamhet inom Kalmar, Östergötlands och Jönköpings län.

Kostnad: 350 kr/person exkl. moms. Material samt enklare lunch och fika ingår. Antal platser är begränsat.

Frågor besvaras av Anna-Lena Hällsten, Arbets- och miljömedicin, e-post anna-lena.hallsten@regionostergotland.se, eller av Charlotte Wåhlin, e-post charlotte.wahlin@regionostergotland.se

Anmälan: Senast den 11 januari 2019 via följande länk: http://vardgivarwebb.regionostergotland.se/workshop190124

Inbjudan och program

Välkomna!