Landstinget i Östergötland

Bokning av Clinicum

Clinicum Östergötland erbjuder verksamheterna i Region Östergötland möjlighet att anordna kurser med simuleringsträning. Även externa kunder har möjlighet att anordna verksamhet mot en kostnad.

Beslut om kursen ska genomföras tas i Clinicum Östergötlands ledningsgrupp och inför detta möte bör kursansvarig ha läst de kursdokument som finns till höger, samt fyllt i ett kursunderlag. Vi är självklart behjälpliga med frågor och funderingar!

Bokningsförfrågan

För bokning av lokaler och material samt kurser, se länk till bokningsförfrågan till höger. Beställning av eventuell förtäring ombesörjer ni själva, liksom transport av material.

Bokningssystemet EZbooking

Bokningsansvariga som är anställda inom Region Östergötland se sina egna bokningar och även titta på lediga tider i EZbooking. För att se hur man gör, läs gärna igenom den korta manualen till höger. Observera att det bara går att titta, bokningsförfrågan skickas till Clinicum som sedan bokar.

Länk till EZbooking: http://ezbooking.lio.se/clinicum/ (OBS! Fungerar endast för regionanställda som är inloggade på intranätet). Övriga är varmt välkomna att kontakta oss för frågor om tillgänglighet för bokning.

E-post: clinicum@regionostergotland.se
Telefon US Linköping: 010-103 73 75
Telefon ViN Norrköping: 010-104 16 13
Telefon LiM Motala: 010-104 82 85

Information i samband med covid-19.

 

Kursdokument:

Välkommen till Clinicum och fullskalesimulering
(pdf 74 Kb)

Kurs på Clinicum
(pdf 613 Kb)

EZbookning dokument:

Kort manual till EZbooking
(pdf 465 Kb)

 

Bokningsförfrågan