Riksträffar 2017

PS Riksträff:

Tid och plats:

Lunch till lunch på Vildmarkshotellet Kolmården mellan den 5-6 december.

Innehåll:

Under årets riksträff för PS instruktörer kommer vi gå igenom PS nationell förvaltning. Vi kommer också titta mer på PS nya hemsida som lanseras 2 oktober 2017. Vi kommer återigen ta upp hur vi jobbar vidare med PDV händelse. Refresh kurs i flippat format presenteras. Inbjudna gäster kommer dela erfarenheter från en aktuell händelse i Sverige.

Pris:

2500 kr inklusive kost och logi.

Kravet för anmälan är att du är PS instruktör eller beredskapssamordnare.

PS Plus fortbildning:

Tid och plats:

Lunch till lunch på Vildmarkshotellet Kolmården mellan den 6-7 december.

Innehåll:

Årets fortbildnings träff för PS plus utbildade kommer fokusera på busshändelse. Inbjudna gäster kommer dela erfarenheter från en aktuell händelse i Sverige.
Vi har dessutom bjudit in en föreläsare som kommer prata om krisstöd i samband med större skadehändelse.

2 500 kr inklusive kost och logi

Kravet för anmälan är att du gått PS plus utbildning.

Samverkan vid CBRNE händelse:

Tid och plats:

Lunch till lunch på Vildmarkshotellet Kolmården mellan den 7-8 december.

Innehåll:

Årets riksträff för samverkansinstruktörer kommer fokusera på pedagogik och återkoppling. Information om nya hemsidan. Vi kommer också informera om ISF projektet ”BlåljUS”. Diskussioner om nationella riktlinjer för hot, våld och säkerhet på skadeplats.

Pris:

2 500 kr inklusive kost och logi.

Kravet för anmälan är att du gått instruktör CBRNE-utbildning.

Anmälan

Anmälan till samtliga riksträffar: stephanie.tell.bjork@regionostergotland.se senast den 3 november.

Läs mer om Vildmarkshotell på Kolmården här >>> http://www.kolmarden.com/konferens