Information om restnoterade läkemedel

Med anledning av den covid-19 pandemi som vi nu befinner oss i kan tillgången på läkemedel komma att förändras från dag till dag. Uppdaterad information publiceras daligen på  Restnoterade Läkemedel.

restnoterade LM

Här hittar du den ”dagliga lista” som publiceras av Region Östergötlands Kontrolltorn. Listan innehåller de läkemedel som Kontrolltornet för närvarande arbetar med. För att inte listan ska bli alltför lång ligger de avslutade utredningarna endast kvar till dagen efter, innan de plockas bort. Därefter hittar du information om dessa läkemedel i ”Veckans varuinformation” som också finns publicerad på sidan för Restnoterade läkemedel.

För de läkemedel där det blivit aktuellt med ett licensalternativ så hittar du information på sidan för Licensläkemedel på läkemedelsportalen. Här finns bland annat en lista över ”Generella licenser godkända för hela Region Östergötland”.