Vad kan du om läkemedels miljöpåverkan?

Information om läkemedel och miljö

Via informationskanalerna 1177.se (Läkemedel och miljö samt Var hamnar dina läkemedel?),
Info-PC (se bild nedan) respektive Facebook informeras invånarna i Östergötland om hur läkemedel påverkar miljön och vad man själv kan göra för miljön.

På den här sidan kan du som medarbetare inom Region Östergötland lära dig mer hur läkemedel påverkar miljön, samt vad du kan göra för att bidra till en hållbar läkemedelsanvändning.

Denna bild kommuniceras via Region Östergötlands info-PC till patienter och besökare.

Är du intresserad av nyheter inom läkemedelsområdet?

Du hittar nyhetsflödet på Läkemedelsportalen. Önskar du se nyheterna på din startsida kan du gå till Mina inställningar i högermarginalen på startsidan på Lisa och kryssa i Läkemedel under Mina kategorier/nyheter. Det går även att prenumerera på nya läkemedelsnyheter genom att kryssa i Läkemedel under Mina inställningar - Mina prenumerationer.

På Vårdgivarwebben hittar du läkemedelsnyheterna genom att klicka på Läkemedel under fliken Kunskapsstöd.